Olemme jo veteraani-ikäinen pitkänmatkanjuoksun erikoisseura. Jäsenemme tulevat ympäri Lappia.

Menestyneimpiä seuran juoksijoita ovat tällä hetkellä Anni Hemminki ja Elli Hemminki. Hemmingin kaksoissisarukset ovat juosseet maantiematkoilla jo useita aikuissarjojen SM-mitaleja.

Kuva Pentti Keskipoikela 

Muita seuraamme edustaneita juoksijoita ovat olleet mm. Eira Kalermo, Asta Peura, Tuure Paksuniemi, Erkki Sieppi, Veli-Heikki Koivu, Olavi Peura ja Kauko Tuisku. Listaahan voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta tässä muutamia.

 

Rovaniemen Roadrunners seura tunnetaan innokkaana tapahtumien järjestäjänä.

Talvisarjajuoksua on juostu  jo vuodesta 1974 alkaen. Rovaniemen Roadrunners on hoitanut juoksun järjestelyjä vuodesta 1975 lähtien. Talvisarjajuoksussa järjestetään parhaillaan 40 v. juhlakautta. Tapahtuma on kerännyt historiansa aikana yli 16.500 juoksusuoritusta. Parhaimmillaan juoksu on kerännyt 183 osallistujaa. Nykyään juoksijamäärät ovat vähentyneet huomattavasti.

 Juoksijamäärien kehitys Talvisarjajuoksussa

Seuramme järjestää myös muita maantiekisoja, kuten Yläkemijokijuoksun. Ratakisoja seura järjestää niin hallissa kuin myös ulkoradoilla.

Seuran historiikkiosiosta voit selata millaisia tapahtumia seura on järjestänyt historiansa aikana. Sieltä löytyy mm. lehtileikkeitä eri juoksutapahtumista.

 

Joomla templates by a4joomla